FEDEZZE FEL A THALION ÉLENJÁRÓ TENGERI KOZMETIKUMOK KÜLÖNLEGES VILÁGÁT!

Időpont:
ARCÁPOLÁS TANFOLYAM 2019. MÁRCIUS 11. hétfő 10.00-16.00
TESTÁPOLÁS TANFOLYAM MÁRCIUS 12. kedd 10.00-16.00

2019. MÁRCIUS 11. PROBLÉMAMEGOLDÓ ARCÁPOLÁS TANFOLYAM

A Thalion arckezelései a tenger által adható legjobb hatást nyújtják, magas koncentrátumú formulái minden speciális igényre az optimális megoldást kínálják. A tanfolyamon bemutatjuk a Thalion Laboratóriumok legújabb kutatási eredményein alapuló problémamegoldó arckezeléseit:

  • Acni-Control problémás bőr kezelés érett bőrre
  • Végtelen gondoskodás érzékeny bőr kezelés
  • Hidratáló-tápláló arckezelés
  • Anti-aging kezelések rövid bemutatása

Speciális Thalion masszázstechnikával igazi élménnyé lehet varázsolni a kezelést. A tanfolyamon ízelítőt adunk a THALION leghatékonyabb Referencia arckezeléseiből és bemutatjuk az új arcápoló termékeket.

2019. MÁRCIUS 12. ALAKFORMÁLÓ TESTÁPOLÁS TANFOLYAM

A THALION testkezelések a testi-lelki harmónia, kikapcsolódás és derű forrását nyújtják. Több, mint 20 testkezelése közül személyre szabott, igazán hatékony testkezelő kúra állítható össze. Fedezze fel a THALION Alakformálás egyedi világát:

  • Express Slimming 30 perces alakformáló testkezelés
  • Méregtelenítő rituálé 60 perces komplex testkezelés
  • és a Thalion fogyasztó pakolásain keresztül.  A tanfolyamon mindenki megismerheti és elsajátíthatja a THALION leghatékonyabb Referencia és Alakformáló testkezeléseit és a legújabb alakformáló termékeket.

OKTATÓK:   

Tánczos Márta
THALION & Spa Project manager

Tóth Katalin
mesterkozmetikus, THALION tréner

HELYSZÍN:
Dr Derm Equipment Oktatási Központ
10.00-16.00
1024 Budapest Fény utca 2. II. em

A tanfolyamon elméleti és gyakorlati bemutatót tartunk. A résztvevők részletes oktatási anyagot és oklevelet kapnak a tanfolyam végén. A  tanfolyami részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Kérjük, előre regisztráltassa helyét telefonon vagy e-mailen. Telefon: + 36 70 945-5371, thalion2@drderm.net. A tanfolyamon elméleti és gyakorlati bemutatót tartunk.

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .