• Océan de Soleil - Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok

Értékes Alakformáló olaj

Az Océan de Soleil siklik a testen és kellemesen táplálja a bőrt az értékes és finom természetes olajok kombinációjának köszönhetően. Ez a növényi olajokból álló borostyánsárga elixír gyengéd jázminillattal igazi csábítás az utazásra. Az felmelegített olajat alapos mozdulatokkal masszírozza be, hogy oldja a feszültséget és eltávolítsa a méreganyagokat.

ELŐNYÖK:

  • Bársonyos bőr, gyengéden táplálva és illatosítva; könnyed test, csodálatosan jó közérzet.
  • Adjon magának elegendő időt a masszázsra ezzel a selymes olajjal, lazítsa el testét, nyerje vissza rugalmasságát és puhaságát, mint ahogyan a keleti nők ápolják bőrüket a hammamban.
  • Az argán olaj, a marokkói táj kincse csodálatos tapintású és olyan alapvető zsírsav összetétellel rendelkezik, mely ideális ápolója a kiszáradt epidermisznek.
  • Keveredik a szezámmag olajjal és a restruktúráló Spirulinával egy intenzív méregtelenítő hatású masszázs keretében.

Cikkszám: THV702
Kiszerelés: 125ml

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .