Fedezze fel az algák aktív ránctalanító hatását az új ránctalanító ALGOLIFT termékekkel!

Új ránctalanító ALGOLIFT termékcsalád forradalmi anti-aging Thalion koncepció: ALGOLIFT

SEA AGE 3A® szabadalmazott tengeri összetevő hármas hatása:

CSÖKKENTI A BŐRGYULLADÁST -39%-kal: megelőzi a korai bőröregedést
KOLLAGÉN TERMELÉS FOKOZÁSA +41%-kal: a bőrrugalmasság megerősítése
STIMULÁLJA A KERATINOCITÁK TERMELÉSÉT +18%-kal: a bőrszerkezet megerősítésével növeli a bőr tömörségét, így kisimítja a finom vonalakat.

A RÁNCTALANÍTÓ termékcsalád tagjai: egy szérum és kétféle arcápoló krém:

ALGOLIFT FIRST WRINKLE SMOOTHING CREAM
ELSŐ RÁNCOK ELLENI ANTI-AGING ARCÁPOLÓ

(93,6% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK)

THALION Laboratóriumok egyedülálló szakértelmét képviselő hatóanyagok az első ráncok és redők ellen fejtik ki hatásukat. Különleges textúrája, hidratáló hatása megújítja a bőr minőségét. A ráncok és a finom redők láthatóan halványodnak, a bőr kisimult és sugárzóan szép.

ALGOLIFT HYALURON-2 WRINKLE CORRECTION SERUM
ALGOLIFT HYALURON-2 RÁNCTALANÍTÓ SZÉRUM

(94,6% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK)

Ez a ránctalanító koncentrátum semlegesíti a bőröregedésért felelős tényezőket. Tökéletes bioaffinitásban a bőrrel, ez a formula olyan bőrfiatalító hatóanyagokat juttat a bőrbe, melyek javítva a bőr mikro-változásait megakadályozzák a ráncok kialakulását. A „botoxszerű” hatás ellazítja az arcvonásokat és kisimítja a kifejező ráncokat. Napról napra az arc revitalizálódik, fiatalsága megmarad.

ALGOLIFT ULTIMATE WRINKLE CORRECTION CREAM
ALGOLIFT KORREKCIÓS RÁNCTALANÍTÓ ARCÁPOLÓ

(92,5% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK)

Ez a különleges ránctalanító tökéletes összhangban a bőrrel helyreállítja az arc fiatalságát biomimetikus hatásának köszönhetően. Stimulálja a kollagén szintézist és belülről tölti fel a ráncokat. Selymes textúrája fokozza a hatékonyságot és a kellemes érzetet, hosszan tartó kisimító és feltöltő hatást biztosít.

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .