THALION TANFOLYAMI TÉMÁK

Ismerkedjen meg a világ több, mint 50 országában méltán népszerű THALION francia professzionális tengeri kozmetikumok csodálatos világával. A Thalion az egyik legszélesebb kezelési kínálattal rendelkező professzionális márka több, mint 40 arckezelést és testkezelést biztosítva partnereinek. Minden speciális igényre optimális megoldást nyújtó kezelések, teljeskörű választékkal, ideálisan és személyre szabottan összeállítható kezelési menüvel. Azonnal felszívódó, magas koncentrátumú kozmetikumok és látványos kezelések, természetes hatóanyagokkal és algákkal a világ legtisztább vizű tengeréből.
Ismerje meg a Thalion – Élvonalbeli tengeri kozmetikumok világát és válasszon különféle kezelések és témák szerinti tanfolyamok közül (több témát is megjelölhet).

HALVÁNYÍTÓ & RAGYOGÁST FOKOZÓ TERMÉKEK ÉS ARCKEZELÉS

BŐRFIATALÍTÓ & ANTI-AGING TERMÉKEK ÉS ARCKEZELÉSEK

OCEAN SECRET PRÉMIUM ANTI-AGING ARCKEZELÉS

PROBLÉMA MEGOLDÓ ARCKEZELÉSEK: problémás, zsíros, aknés bőr kezelése

PROBLÉMA MEGOLDÓ ARCKEZELÉSEK: érzékeny bőr kezelése

THALION ARCMASSZÁZS TANFOLYAM

THALION MASZKOK ÉS AZ ÚJ AMPULLASOROZAT

THALASSOTERÁPIA, TENGERI MINERÁL TESTKEZELÉSEK

ALAKFORMÁLÁS-HARMÓNIZÁLÁS THALION TESTKEZELÉSEKKEL

MÉREGTELENÍTŐ THALION TESTRITUÁLÉ + EXPRESS SLIMMING karcsúsító testkezelés

CELLULIT TESTKEZELÉS

TESTFESZESÍTÉS

THALION ARCÁPOLÁS NYÍLTNAP

THALION TESTÁPOLÁS NYÍLTNAP

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .