Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok - Széchényi-Pesterzsébeti fürdők indulása

Széchényi-Pesterzsébeti fürdők indulása

BREAKING NEWS! Nagy örömmel osztjuk meg azt a fantasztikus hírt, hogy 2021. augusztus 1-től a SZÉCHÉNYI és PESTERZSÉBETI fürdőkben is THALION testkezelésekkel kényeztetik a vendégeket. Végre ezekben a budapesti fürdőkben is élvezhetik a thalasso terápia jótékony hatását.

Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok - ÚJ Deep Moisturizer 24 HSP INTENZÍVEN HIDRATÁLÓ SZÉRUM

ÚJ Deep Moisturizer 24 HSP INTENZÍVEN HIDRATÁLÓ SZÉRUM

VALÓDI HIDRATÁLÓ INNOVÁCIÓ, forradalmi „szomjoltó” szérum hármas technológiával.
A Thalion Laboratóriumok megalkották az új INTENZÍV HIDRATÁLÓ szérumot (átlinkelni a termékre), mely a száraz, dehidratált bőr számára nyújt azonnali feltöltődést, komfortérzetet és fiatalos ragyogást!

Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok - THALISVELT 3D NARANCSBŐR ELLENI TESTKEZELÉS

THALISVELT 3D NARANCSBŐR ELLENI TESTKEZELÉS

2021, AZ ALAKFORMÁLÁS ÉVE! Tudta, hogy nők 72%-a szeretné elrejteni a testi tökéletlenségeket? Tudta, hogy a nők 70%-a szeretne fogyni súlyából? Tudta, hogy a nők 90%-ának van cellulit problémája? 2020 Covid hatásai negatívan befolyásolták az emberek többségének életformáját. Növekszik az ülő életmód, csökken a mozgásra fordított idő, egyre kevésbé egészséges a táplálkozás, ez együttesen Franciaországban átlagosan 2,5kg súlynövekedést eredményezett 2020-ban.
Erre az összetett problémára a THALION 3D-alakformáló programot alkotott meg, kifejezetten a 3 cellulit-típus tünetei ellen!

Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok - THALION ÚJDONSÁG FÉRFIAKNAK

THALION ÚJDONSÁG FÉRFIAKNAK

Tudta, hogy a férfiak bőre 10-20%-kal vastagabb, mint a nőké? A férfiak bőre zsírosabb és kollagénben gazdagabb, mint a nőké ? Viszont a férfiak életstílusa sok agresszív hatást jelent a bőrnek : gyakori borotválkozás, nem bőrtípusnak megfelelő arcápoló termékek használata (kb. a férfiak 47%-a), rohanó, stresszes életmód, csökkenő alvási idő és tápanyagban szegény étkezés.

Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok - THALION ÚJDONSÁG! ÉBRESSZE FEL BŐRE RAGYOGÁSÁT!

THALION ÚJDONSÁG! ÉBRESSZE FEL BŐRE RAGYOGÁSÁT!

Nagyon sikeres volt az új ALGO ENERGIE termékduó bevezetése az október 25-26-ai BEAUTY SZAKKIÁLLÍTÁSON. Mindenkit elvarázsolt az új energikus külső megjelenés, a frissítő illat és a különleges textúra. Nagy kedvenc lesz ez az újdonság és Karácsonyra is ideális ajándék.

Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok - THALION TENGERI MINERÁL KONFERENCIA - Videó

THALION TENGERI MINERÁL KONFERENCIA - Videó

THALION MÉRFÖLDKŐ! Történelmi pillanatok - Ünnepélyes díjátadó - Magas szintű szakmai előadások - Izgalmas gyakorlati bemutatók - Innovatív újdonságok - Különleges meglepetések - Remek, családias hangulat - Lenyűgöző környezet! Sokáig tartana a jelzők felsorolása, amivel leírhatnánk az április 29-ei THALION MINERÁL KONFERENCIÁT!

  • Összesen: 20
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Oldal: 1/2

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .