MEGÉRKEZETT AZ ÚJ SUPER SILHOUETTE - ALAKFORMÁLÓ KAPSZULA!

Az új alakformáló kapszula természetes hatóanyagokkal, zsírlebontást fokozó, teltségérzetet keltő, anyagcsere élénkítő hatással. Elősegíti az emésztőrendszer egészségét, komfortérzetet ad.

Ez az exkluzív Fucus és Ascophyllum alga kettős feketeribizli levelekkel és kóladió magvakkal kombinálva igazi szövetséges a karcsúsító programokban. A FUCUS segít növelni a jóllakottság érzését. Az ASCOPHYLLUM segít csökkenteni a zsírfelszívódást. A feketeribizli levelei támogatják a szervezet vízelvezetését. A kóladió magjai elősegítik a zsírégetést és elősegítik a fogyást.

  • 100% növényi eredetű.
  • Magas biohasznosulás.
  • Vegán, nem tartalmaz színezéket, tartósítószert, glutént, laktózt, ízesítőt. 
  • Mindenkinek, aki fogyni szeretne.

Használati javaslatok: Napi 2 kapszulát vegyen be étkezés előtt, reggel és délben egy nagy pohár vízzel. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék nem gyógyszer, és nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. 

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .