THALION ÚJDONSÁG!

A Mineral Booster arcápoló szérum nagy sikere után a Thalion megalkotta a MAGNÉSIUM BOOSTER remineralizáló tengeri testápoló gélt!

Thalassoterápia” a testnek, ez a különleges gél tengeri magnéziumban és nyomelemekben gazdag koncentrátummal, a tengervíz minden harmonizáló, remineralizáló előnyét biztosítja a bőr számára. A test napi feltöltéséhez a legjobb wellness szövetséges.  Olyan, mint egy multi-vitamin tabletta a testnek, de bőrön keresztül jobban felszívódnak és jobban hasznosulnak a hatóanyagokJ

98,2% -a természetes eredetű összetevőkkel

#MAGNÉZIUM OLAJ: A tengeri magnézium a magnézium egyik legjobban felszívódó és aktív formája. A magnézium naponta több mint 300 anyagcsere-folyamatért felelős szervezetünkben. A transzdermális út különösen érdekes, mert:

  • Lehetővé teszi a bőrön való közvetlen átjutást, és megakadályozza a beadott adag elvesztését,
  •  A hatás gyorsabb,
  • Lehetővé teszi a célzott felszívódást,
  • A penetráció leáll, amikor a bőr telített.

A magnéziumolaj 30% magnézium-kloridot tartalmaz.

#THALASSO-OLIGO : porított tengervíz, mely rendkívüli gazdagságú tengeri ásványok és nyomelemek regeneráló hatásán keresztül az anyagcsere serkentését, a sejt metabolizmust biztosítja a bőr és a test számára. 

Használat: Reggel vagy este alkalmazza a célzott területeken.

Töltse fel, remineralizálja szervezetét napról napra!

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .