Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok - THALION ÚJDONSÁG FÉRFIAKNAK

THALION ÚJDONSÁG FÉRFIAKNAK

Tudta, hogy a férfiak bőre 10-20%-kal vastagabb, mint a nőké? A férfiak bőre zsírosabb és kollagénben gazdagabb, mint a nőké ? Viszont a férfiak életstílusa sok agresszív hatást jelent a bőrnek : gyakori borotválkozás, nem bőrtípusnak megfelelő arcápoló termékek használata (kb. a férfiak 47%-a), rohanó, stresszes életmód, csökkenő alvási idő és tápanyagban szegény étkezés.

Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok - THALION ÚJDONSÁG! ÉBRESSZE FEL BŐRE RAGYOGÁSÁT!

THALION ÚJDONSÁG! ÉBRESSZE FEL BŐRE RAGYOGÁSÁT!

Nagyon sikeres volt az új ALGO ENERGIE termékduó bevezetése az október 25-26-ai BEAUTY SZAKKIÁLLÍTÁSON. Mindenkit elvarázsolt az új energikus külső megjelenés, a frissítő illat és a különleges textúra. Nagy kedvenc lesz ez az újdonság és Karácsonyra is ideális ajándék.

Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok - THALION TENGERI MINERÁL KONFERENCIA - Videó

THALION TENGERI MINERÁL KONFERENCIA - Videó

THALION MÉRFÖLDKŐ! Történelmi pillanatok - Ünnepélyes díjátadó - Magas szintű szakmai előadások - Izgalmas gyakorlati bemutatók - Innovatív újdonságok - Különleges meglepetések - Remek, családias hangulat - Lenyűgöző környezet! Sokáig tartana a jelzők felsorolása, amivel leírhatnánk az április 29-ei THALION MINERÁL KONFERENCIÁT!

Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok - ALAKFORMÁLÓ INNOVÁCIÓ!

ALAKFORMÁLÓ INNOVÁCIÓ!

A gyomor a második agyunk. Kulcsfontosságú szerepet játszik a mentális, az ideális testforma és szélesebb körben egészségünk kialakításában. Számos tanulmány kimutatta, hogy a krónikus stressz súlygyarapodáshoz vezet. A kortizolszint növekedése - a stresszhormon és az adrenalin - a zsírszövetnek a derék körül történő tárolásához vezet.

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .