MEGÉRKEZETT AZ ÚJ IFJÚSÁG ELIXÍR!

Az újdonság megalkotójának üzenetét küldjük: HELLO! CÉCILE FEROC, a THALION Kutatás és Fejlesztés csoport vezetője vagyok. Ma egy új szérumot mutatok be Önöknek: a LIFT-PERFECTING PEARL SERUM - Bőrtökéletesítő-lifting gyöngy szérumot. Az új formula hármas hatású: ránctalanító –feszesítő és bőrtökéletesítő hatásmechanizmussal rendelkezik.

Mit is jelent a bőrtökéletesítő hatás? Az új szérumnak van egy igazi kisimító, a bőr textúráját javító hatása. Van továbbá egy ragyogást fokozó, gyöngyházfény hatása is, a gyöngy textúrának köszönhetően.

Miből készült a szérum? A Thalion jól ismeri ezt a gyöngy technikát, amikor a gyöngy-gyönggyel keveredik. A formula barna algából és vörös algából kivont poliszacharidokból áll. Ez a háromdimenziós poliszacharid háló egy finom réteget von a bőr felszínére és egész nap folyamán biztosítja a hatóanyagok folyamatos felszívódását.

Miben különbözik a többi szérumtól? Az új gyöngy szérumot 30 éves kortól ajánljuk, komplex hatású: lifting- kisimító-ragyogást fokozó hatással rendelkezik. Két szabadalmazott aktív tengeri Thalion hatóanyagot is tartalmaz: a Collagenage 72® és a SeaAge 3A®, és további magas hatékonyságú összetevőket: Niacinamid, Kombucha, a „botox-hatású” Argireline peptid és hyalurosav két formája.

LIFT-PERFECTING PEARL SERUM: BŐRTÖKÉLETESÍTŐ-LIFTING GYÖNGY SZÉRUM

Az új szérum a Thalion szakértelem kvintesszenciája, amikor a természetes hatóanyagok nagy koncentrációja párosul a hatékonysággal és a francia eleganciával.

Tovább a termék oldalára

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .