THALION TENGERI MINERÁL KONFERENCIA - Videó

THALION MÉRFÖLDKŐ! Történelmi pillanatok - Ünnepélyes díjátadó - Magas szintű szakmai előadások - Izgalmas gyakorlati bemutatók - Innovatív újdonságok - Különleges meglepetések - Remek, családias hangulat - Lenyűgöző környezet! Sokáig tartana a jelzők felsorolása, amivel leírhatnánk az április 29-ei THALION MINERÁL KONFERENCIÁT!

Az idén ünnepli 25 éves jubileumát a THALION francia kozmetikai márka, melyet Mr André Prigent alapított és vezet azóta is. Most először tisztelt meg minket Magyarországon és tartott nagyon inspiráló, lenyűgöző és előre mutató előadást a márka születéséről, a tengeri kozmetikumok különlegességéről és egyéni tapasztalatairól. Majd Dr Varju Gábor meghatódva mesélte el a Thalion márka bevezetésének történetét, ami már 15 éve történt és azóta töretlen a márka sikere hazánkban. A Minerál terápia orvosi oldaláról szóló előadása nagyon meggyőző és sikeres volt. Két fantasztikus újdonságot Elisabeth Boussely francia tréner és Tánczos Márta Thalion & Spa manager mutatta be. A különleges meglepetés ebéd után következett, amikor a 25 és a 15 éves dupla évfordulót egy ünnepélyes díjátadó keretében ünnepeltük meg. Mr André Prigent Thalion elnök Életműdíjat kapott, Elisabeth a legjobb tréner díját és Cécile Féroc Thalion kutató tudomány területén elért életműdíjat kapott munkájuk elismeréseként. A THALION legjobb hazai partnerei is díjat kaptak, illetve egy gyönyörű Thalion algakör-motívumú kézzel készített medált sikeres, hűséges munkájuk elismeréseként. Az egész nap fantasztikus hangulatban zajlott, amihez a csodálatos NEW YORK PALACE HOTEL és kávéház is hozzájárult.

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .