THALION ÚJDONSÁG! ÉBRESSZE FEL BŐRE RAGYOGÁSÁT!

Nagyon sikeres volt az új ALGO ENERGIE termékduó bevezetése az október 25-26-ai BEAUTY SZAKKIÁLLÍTÁSON. Mindenkit elvarázsolt az új energikus külső megjelenés, a frissítő illat és a különleges textúra. Nagy kedvenc lesz ez az újdonság és Karácsonyra is ideális ajándék.

Megragadva a Szuper Algák regeneráló erejét a Thalion Laboratórium megalkotta az új magas vitamintartalmú ALGO ENERGIE termékduót, mely élettel telivé varázsolja a fáradt, fakó bőrt. Komplett hatást nyújt a sejtfunkciók kiegyensúlyozása, korrigálása és stimulálása érdekében. Célzottan érvényesül 5 anti-fáradtság hatás: méregtelenítés, energizálás, a bőr védelme, a sejtműködés javítása és az egyenletes arcszín biztosítása.

RADIANCE BOOSTER CREAM

Az új ragyogást fokozó, oxigenizáló krém revitalizálja a bőrt. Energizáló hatású algából kivont taurin és a két Szuper alga: Spirulina és Chlorella. Különleges olvadó textúrája intenzív hidratáló hatást biztosít és eltünteti a fáradtság jeleit. Hyaluronsavval és esszenciális zsírsavakkal tölti fel a bőrt, javítja a bőr rugalmasságát, tónusát és feszességét. Kisimítja a ráncokat, az arc visszanyeri ragyogását és sugárzó szépségét. – THV112

ENERGETIC VITAMIN COMPLEX

Valódi vitaminkoktél, mely különösen ajánlott a fakó és fáradt bőrre. A formula hatékonyan ötvözi az energizáló hatású algából kivont taurin és a két Szuper alga,a Spirulina és a Chlorella alga dimanizáló erejét. A szabadalmazott tengeri hatóanyag, a Pylawhite®, egy vörös alga kivonat, mely halványítja a pigmentfoltokat. A tengeri energia fiatalító erejének köszönhetően bőre intenzíven feltöltött, energiával telivé válik és a ráncok kisimulnak. – THV113

ENERGIA&RAGYOGÁS arckezelést most megújult formában ajánljuk az új ALGO ENERGIE energizáló és ragyogást fokozó termékeinek felhasználásával. Viszlát fakó bőr!

 

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .