THALION INNOVÁCIÓ! ALGOCALM, valódi kényeztetés és védelem az érzékeny, reaktív bőr számára!

Tudta, hogy egyre gyakoribb az érzékeny bőr probléma? A nők, férfiak 60%-át is érintheti élete során, a szépségápolási piacon 23%-ban veszt részt, miközben az érintettek 56%-a természetes megoldást keres és 80% részesíti előnyben a természetes és biztonságos hatóanyagokat!

Erre a növekvő problémára nyújt megoldást a Thalion Laboratórium legújabb fejlesztése az ALGOCALM termékcsalád, mely megnyugtatja, kiegyensúlyozza az érzékeny, reaktív bőrt és megerősíti védelmét.

A formula középpontjában a SENSIBIOTE KOMPLEX áll, mely 3 aktív összetevőt ötvöz, amelyek hatékonyan nyugtatják és egyensúlyba hozzák a bőrt védő mikroflórát:

SEACALM vörös algából kivont nyugtató szulfatált galaktánokat tartalmaz.
OLIGOSOURCE vörös algából kivont oligoszacharid tartalmával igazi prebiotikum.
BIOTIC ACTIV támogatja a bőr önvédelmi rendszerét, enyhíti kellemetlen érzéseket és javítja a hidratációt.

Igazi gondoskodás bizonyított hatékonysággal, hogy a kellemetlenség érzése eltűnjön és valódi komfort lépjen a helyébe. Nyugtatja az irritált bőrt, erősíti a bőr önvédelmi rendszerét, újjáépíti a bőr védelmi funkcióját, erősíti a hajszálereket. Az érzékeny és reaktív bőr újra kiegyensúlyozott, azonnal enyhülnek a kellemetlen érzések, a bőr megnyugszik és visszanyeri rugalmasságát és kényelmét.

AZ ALGOCALM termékcsalád érzékeny bőrre 3 otthon használatos terméket kínál.

ALGOCALM Sensibiote Soothing Cream -SENSIBIOTE NYUGTATÓ KRÉM érzékeny és/vagy reaktív száraz bőrre THV103 
ALGOCALM Sensibiote Soothing Fluid - SENSIBIOTE NYUGTATÓ FLUID érzékeny és/vagy reaktív kombinált bőrre THV104
ALGOCALM SENSIBIOTE SOOTHING MASK - SENSIBIOTE NYUGTATÓ MASZK érzékeny és/vagy reaktív bőrre THV105


Valódi megoldások, melyek azonnali enyhülést adnak a bőrnek. Érzéki textúrák, melyek finom és puha védőburkot adnak a bőrnek.

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .