THALION INNOVÁCIÓ A PIGMENTÁLT BŐR PROBLÉMÁRA!

ÚJ THALIWHITE HALVÁNYÍTÓ TERMÉKCSALÁD Tudta, hogy a szép, egyenletes arcszín a második legfontosabb szépség elvárás a hidratáltság után?

 A fiatalosan ragyogó bőr a negyedik legfontosabb kívánsága a hölgyeknek. A pigmentációs problémák egyre gyakoribbak, minden harmadik nőt érintik életük során. A francia nők körében végzett felmérés szerint 62%-uk aggódik a pigmentációs foltok miatt.  Erre a növekvő problémára nyújt megoldást a Thalion Laboratórium legújabb fejlesztése a THALIWHITE termékcsalád, mely  egyenletes, fiatalosan ragyogó és megszépült arcszínt biztosít.  

A formula középpontjában a PYLAWHITE exkluzív szabadalmazott aktív hatóanyag áll, mely a C-VITAMIN és a NIACINAMID (B3-vitamin) kombinációjával intenzíven hat a pigmentáció minden kulcsfontosságú szakaszára. A foltok elhalványulnak, az arcszín szép egyenletes és visszanyeri ragyogását. Kettős hatással megelőzi új pigmentfoltok kialakulását és korrigálja a meglévő foltokat. Speciális anti-aging hatóanyagai feszesítik a bőrt és védik a szabad gyökök ellen.

ÚJ THALIWHITE TERMÉKCSALÁD pigmentált bőrre 3 otthon használatos terméket kínál.

  • Skin Tone Correcting Serum - Új PIGMENTFOLTOKAT KORRIGÁLÓ SZÉRUM pigmentált bőrre
  • Skin Tone Brightening Fluid - Új THALIWHITE HALVÁNYÍTÓ FLUID PIGMENTÁLT-KOMBINÁLT BŐRRE
  • Skin Tone Brightening Cream - Új THALIWHITE HALVÁNYÍTÓ KRÉM PIGMENTÁLT – NORMÁL/SZÁRAZ BŐRRE

A Thalion új halványító koncepciójával magas koncentrátumú, finom textúrákat, ultra-hatékony aktív hatóanyagokat alkotott, így azonnali, látható eredmény biztosít a pigmentációs problémákra.

360fokos - komplex mechanizmus 5 halványító & egyenletes bőrt biztosító hatással:

  1. Célzottan korrigálja a meglévő foltokat,
  2. Megelőzi új foltok kialakulását,
  3. Globális halványító hatás, sejtmegújulás stimulálása,
  4. Védi a bőrt szabad gyökök ellen, gyulladásgátló hatás,
  5. Megőrzi a bőr ragyogását, fenntartva a hidratáltságot és védve a bőrt pigmentfoltokat kiváltó UV-sugarak ellen

«Az arcbőr újra fiatalos és ragyogó fényben tündököl»

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .