THALION ÚJDONSÁG FÉRFIAKNAK

Tudta, hogy a férfiak bőre 10-20%-kal vastagabb, mint a nőké? A férfiak bőre zsírosabb és kollagénben gazdagabb, mint a nőké ? Viszont a férfiak életstílusa sok agresszív hatást jelent a bőrnek : gyakori borotválkozás, nem bőrtípusnak megfelelő arcápoló termékek használata (kb. a férfiak 47%-a), rohanó, stresszes életmód, csökkenő alvási idő és tápanyagban szegény étkezés.

Erre a növekvő problémára nyújt megoldást a Thalion Laboratórium legújabb fejlesztése a SKIN RECHARGE – ENERGIZÁLÓ MINERÁL SZÉRUM férfiaknak.

Új, kreatív szépségápolás férfiaknak, mely biztosítja a bőr napi energiadózisát.

A valódi napi energiaadag, a SKIN RECHARGE segít az öregedés első jelei elleni küzdelemben. Ez a hidrogél kombinálja a taurin-tartalmú vörös alga energiáját és a tengeri Magnézium hatékonyságát a bőr fiatalságának megőrzése érdekében. A bőr hidratált, fiatalabbnak, tónusosabbnak és energikusabbnak tűnik.

  • Energizálja, feléleszti a sejteket
  • Anti-fáradtság hatás és nyugodt bőr
  • Ragyogó, kisimult bőr
  • Megőrzött fiatalság
  •  Rendkívül finom, gyorsan felszívódó textúra minden bőrtípusra, minden korosztálynak

THV815 – 30 ml pumpás flakon (limitált széria)

THALION FOR MEN:  ENERGIZÁL - HIDRATÁL - MEGŐRZI A FIATALSÁGOT

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .