ÚJ Deep Moisturizer 24 HSP INTENZÍVEN HIDRATÁLÓ SZÉRUM

VALÓDI HIDRATÁLÓ INNOVÁCIÓ, forradalmi „szomjoltó” szérum hármas technológiával. A Thalion Laboratóriumok megalkották az új INTENZÍV HIDRATÁLÓ szérumot (átlinkelni a termékre), mely a száraz, dehidratált bőr számára nyújt azonnali feltöltődést, komfortérzetet és fiatalos ragyogást!

A szabadalmaztatott tengeri aktív hatóanyag, a Cell Guard HSP®, Aqua Chrono kivonattal és hyaluronsavval párosulva 24 órás hidratálást biztosít, visszaállítja a megfelelő hidratációt megtartva a vizet a sejtek szívében.

A THALISOURCE szabadalmazott hatóanyag barna algából kivont összetevő, mely koncentrált poliszacharid és oligoszacharid tartalmával hidratáló mátrixot képez a bőr felszínén a vízvesztés csökkentése érdekében.

A legújabb hatóanyag, a PENTAVITIN, mely 100%-ban természetes, növényi szacharidokból áll, melyek nagyon hasonlóak az emberi bőrben található szénhidrát komplexekhez. A vízmegkötő (humectáns) tulajdonsága révén növeli a bőr víztartalmát, rövid és hosszú távon normalizálja a természetes hámlást, és javítja a bőr barrier funkcióját. Emolliens tulajdonsága miatt nyugtatja, puhítja a bőrt. Csökkenti a száraz bőrrel járó viszkető, szúró, feszülő érzést.

Az új szérum előnyei:

  • A bőr tökéletesen felvértezett az öregedés idő előtti jeleivel szemben.
  •  Könnyű, friss és nem zsíros textúra, új tengeri illatkompozíció.
  • Gyorsan felszívódó textúrája kellemes érzetet nyújt és ragyogó arcszínt biztosít.
  • A bőr intenzíven felfrissül és tartósan feltöltődik.
  • 97%-ban természetes eredetű hatóanyagok
  • Megújult külső, újrahasznosított csomagolás

„IGAZI HIDRATÁLÓ FÜRDŐ”

Felhasználás: Vigye fel ezt a szérumot a szokásos krémje előtt, hogy megerősítse annak hatását.

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .