Széchényi-Pesterzsébeti fürdők indulása

BREAKING NEWS! Nagy örömmel osztjuk meg azt a fantasztikus hírt, hogy 2021. augusztus 1-től a SZÉCHÉNYI és PESTERZSÉBETI fürdőkben is THALION testkezelésekkel kényeztetik a vendégeket. Végre ezekben a budapesti fürdőkben is élvezhetik a thalasso terápia jótékony hatását.

„A thalasso terápia során különböző fürdőkkel, pakolásokkal és ezeket kombináló kezelésekkel kényeztetjük Önt, amihez gyógyító és ápoló hatású tengeri ásványianyagokat, nyomelemeket, algákat és iszapot használunk. Ezeket a különleges anyagokat a thalasso terápiában élen járó Thalion cég biztosítja számunkra. Ez a vállalat a franciaországi Bretagne partjainál a világ legnagyobb természetes algatelepén, a természetre és a környezetre figyelemmel dolgozza fel a legértékesebb algákat.”

A világhírű fürdőkben magas szakmai színvonalú gyógymasszőrcsapat várja a vendégeket. A Thalion testkezeléseket Tóth Katalin Thalion trénerünk tanította be a csapatnak, akik lelkes hívei lettek a thalasso terápiának.

SZÉCHÉNYI FÜRDŐ       

https://www.szechenyifurdo.hu/thalasso-terapia

A Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Budapest nevezetessége, Európa a legszebb és legnagyobb fürdőkomplexuma. Sőt ennél is több, amit filozófiája is igazol: „It’s more than a spa, it’s a lifestyle.”

A Széchenyi Gyógyfürdőben teret kapott egy kiemelt szinvonalú, exkluziv szolgáltatásokat kináló PRIVATE SPA,melynek lényege, hogy vendégei sorbanállás és tömeg nélkül élvezhetik a világhirű gyógy és rekreációs szolgáltatásokat.

A PRIVATE SPA-ba érve hostess vár minket, elvezet a superiour vagy delux pihenőszobába, ahol kényelmesen átöltözhetünk, kezelések között pihenhetünk, frissitőt fogyaszthatunk, élvezhetjük a nyugalmat és a szállodai környezetet adta előnyöket úgy, hogy közben a fürdő teljes területét is látogathatjuk. Mostantól ráadásul Thalion testkezeléseket is kipróbálhatunk, még teljesebbé téve az itteni élményt.

PESTERZSÉBETI FÜRDŐ

https://www.pesterzsebetifurdo.hu/thalasso-terapia

PESTERZSÉBET SPA: ebben a gyönyörűen felújított fürdőben is található egy PRIVATE SPA, ahol az ekxluzív Thalion testkezeléseket igénybe lehet venni. A thalasso terápia legjobb kezeléseivel, masszázsokkal és pakolásokkal kényeztetik itt is a vendégeket. Budapest egyetlen jódos-sós vizű gyógyfürdőjét az 1930-as években építették. A jódot, konyhasót és brómot is jelentős mennyiségben tartalmazó hévíz a mozgásszervi és nőgyógyászati panaszok kezelésére alkalmas, ráadásul a jód keringésjavító, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, a bróm pedig idegnyugtató, stresszoldó hatásáról ismert.

 

Érdemes kipróbálni!

MERÜLJÖN EL AZ ÓCEÁNBAN ÉS ÉLVEZZE JÓTÉKONY HATÁSÁT!

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .