THALION ŐSZI ARCÁPOLÁS és TESTÁPOLÁS TANFOLYAMOK

Fedezze fel a francia professzionális Thalion márka komplex kínálatában lévő több, mint 40 arckezelést és testkezelést és a Dr Derm Kongresszuson bemutatott újdonságokat! THALION - Élvonalbeli Tengeri Kozmetikumok.

Időpont:
ARCÁPOLÁS: Szeptember 24. és Október 8. 10.00-16.00
TESTÁPOLÁS: Szeptember 25. és Október 9. 10.00-16.00

Szeptember 24. és Október 8. hétfő: THALION ARCÁPOLÁS. Ismerje meg a DR DERM Kongresszuson bemutatott INTENZÍV FESZESÍTŐ & LIFTING ideális bőrfeszesítő arckezelést, mely globális hatást nyújt a bőr tónusának és rugalmasságának újjáélesztéséhez. A kezelés középpontjában az élvonalbeli tengeri és tudományos szakértelem és a feszesítő manuális technikák kombinációja áll. Kezelés célja: az arckontúr újraformálása, átalakítása és feszesítése. A tanfolyamon ízelítőt adunk a THALION leghatékonyabb Referencia arckezeléseiből és bemutatjuk az új arcápoló termékeket.

Szeptember 25. és Október 9.kedd: THALION TESTÁPOLÁS. Fedezze fel a THALION testkezelések alakformáló, feszesítő, relaxáló és igazi wellness élményt nyújtó világát. Több, mint 20 testkezelés közül személyre szabott, igazán hatékony testkezelő kúra állítható össze. 
# Thalasso tengeri testkezelések
# Alakformáló testkezelések
# Méregtelenítés
# Feszesítés & Anti-aging
# Relaxáló testmasszázsok
# Kézápolás, lábápolás
A tanfolyamon mindenki megismerheti a THALION leghatékonyabb Referencia és Alakformáló testkezeléseit és a legújabb alakformáló termékeket.

OKTATÓK: 

Tánczos Márta, THALION & Spa Project manager
Tóth Katalin, aranykoszorús mesterkozmetikus, THALION tréner

HELYSZÍNE:

10.00-16.00 között a Dr Derm Equipment Oktatási Központban, II. Budapest Fény utca 2. II. emelet (A Mammut piac felöli bejáratával szemben). 
A tanfolyamon elméleti és gyakorlati bemutatót tartunk, minden terméket kipróbálhat, minden kérdésére választ kap, praktikus tippeket, és eladási ötleteket osztunk meg. Új érdeklődőknek személyre szabott kedvezményes alapcsomagot tudunk összeállítani. 

ÉRDEKLŐDÉS:

A tanfolyami részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Kérjük, előre regisztráltassa helyét a honlapon megadva adatait vagy telefonon és/vagy e-mailen a következő elérhetőségeken: telefon: + 36 70 945-5371, e-mail: thalion2@drderm.net. Várjuk szeretettel!

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .