• FACE & BODY SUN LOTION SPF50 - Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok

FÉNYVÉDŐ ARCRA & TESTRE SPF50

Magas faktorszámú fényvédő arcra és testre (SPF30) minden bőrtípusra. Hatékony védelmet biztosít az UVA/UVB sugarak, a látható és infravörös sugarak ellen is. Az anti-aging hatások kulcstényezője az új Cell Guard HSP® szabadalmazott tengeri hatóanyag és az antioxidánsokban gazdag CPA tengeri komplex, mely eredményesen harcol a korai bőröregedés ellen. Tökéletesen véd, csökkenti a nap okozta dehidratációt, a bőr feszes, bársonyos tapintású. Hosszan tartó és sugárzó napbarnított bőrt eredményez, mindezt biztonságosan.

ELŐNYÖK:

  • Magas védelem UVA és UVB sugárzás ellen,
  • Sejtszintű védelem,
  • Különleges ápoló hatóanyagai segítségével a bőr visszanyeri puhaságát, rugalmasságát és megerősíti annak természetes védelmét.
  • Tökéletesen véd, a bőr feszes, bársonyos és puha tapintású. Hosszan tartó és sugárzó napbarnított  bőrt eredményez, mindezt biztonságosan

Cikkszám: THV682
Kiszerelés: 125ml

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .