• Stomach & Waist Reshaper - Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok

KARCSÚSÍTÓ KONCENTRÁTUM HAS és DERÉKTÁJRA

KARCSÚSÍTÓ KONCENTRÁTUM HAS és DERÉKTÁJRA Vadonatúj fejlesztés az alakformálásban! Karcsúsítás – feszesítés- remineralizálás természetes tengeri hatóanyagokkal! Innováció: tengeri Magnézium használata, mely segít a stresszhatások elleni küzdelemben, amely közvetlen oka a hasi zsírlerakódás kialakulásában!

ELŐNYÖK:

  • Ez a gyorsan felszívódó tengeri hidrogél küzd a nemkívánatos hason és deréktájon lerakódó zsírpárnák és a feszesség elvesztése ellen.
  • ALGOSLIM®, az új szabadalmazott aktív hatóanyag tengeri Magnéziummal, koffeinnel és karnitinnel társítva hatékonyan célozza a zsírlerakódást és feszesíti a bőrt.
  • Teljesen innovatív karcsúsító-feszesítő koncepció, mely átformálja a has és a derék vonalát és kisimítja, feszesíti a bőrt. A tengeri Magnézium olyan speciális hatóanyag, mely segít kis napi adatokkal a hasi túlsúlyért felelős stresszhatások leküzdésében.
  • A karcsúsító koncentrátum használatával napról napra a has és derék formásabb, feszesebb, körvonala élesebb. Mindenkinek, aki lapos és feszes hasat szeretne!

 


Cikkszám: THV346
Kiszerelés: 100 ml

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .