• Anti-gravity Firming Cream - Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok

ANTI-GRAVITÁCIÓS FESZESÍTŐ ANTI-AGING ARCÁPOLÓ

A Thalion legújabb anti-aging innovációja, mely látványos hatás nyújt a fiatal bőr megőrzéséhez. Célzottan hat a megereszkedett bőr jelei ellen, így visszaállítja a bőr tömörségét és a szépen formált arckontúrt.  Öt éves kutatómunka eredménye az új szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag, a Collagenage 72®, mely a kollagén és elasztin szintézis stimulálásával újraformálja a bőrszerkezet háromdimenziós felépítését. Az Ulva  Lactuca zöld alga védi és erősíti a legfőbb elasztikus rostokat, visszaadva a bőr rugalmasságát.

ELŐNYÖK:

  • A megereszkedett bőr jelei ellen,
  • Feszesít és újraformál,
  • Visszaadja a bőr rugalmasságát, feszességét és fiatalos kinézetét

Már 4 hét használat után  a bőr visszanyeri rugalmasságát & feszességét. Az idő múlása ellen megerősített bőr újra fiatalosan tündököl


Cikkszám: THV133
Kiszerelés: 50ml tégely

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .