• Nutri-resilience Skin Architect  - Thalion - Élvonalbeli tengeri kozmetikumok

FESZESÍTŐ, BŐRSZERKEZET-ÉPÍTŐ ANTI-AGING ARCÁPOLÓ

A Thalion Laboratórium kutatói olyan élvonalbeli anti-aging arcápolót fejlesztettek ki, mely az igényes, érett nők számára látványos eredményt hoz. Egyedi formulája kitölti a ráncokat, a hyaluron-injekció hatásához hasonlóan.  Ez az ultra-hatékony feszesítő krém pótolja a bőr lipid hiányát és újraépíti az arcbőrt. Aktív hatóanyagai feltöltik és táplálják a bőrt, mely újra kellemes tapintású és fiatalosan feszes. Öt éves kutatómunka eredménye az új szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag, a Collagenage 72®, mely a kollagén és elasztin szintézis stimulálásával újraformálja a  bőrszerkezet háromdimenziós felépítését. A Palmaria Palmata vörös alga növeli a bőr feszességét és rugalmasságát. Ez a példátlan kombináció közvetlenül a kötőszöveteken hatva átformálja az arckontúrt és átalakítja a bőr szerkezetét.

ELŐNYÖK:

  • Újjáépíti a bőrt,
  • Átformálja az arckontúrt,
  • Feltölti a bőrt, javítja a bőr tömörségét,
  • Táplálja a bőrt és kompenzálja a változókor jeleit (száraz bőr, feszesség hiánya),
  • A bőr újra tömör, táplált és érzete finom, kellemes; az arc újra fiatalos kisugárzású.

Cikkszám: THV134
Kiszerelés: 50ml tégely

Partnereink

A THALION professzionális partnerei: professzionális kozmetikai szalonok, 4-5***** szállodák, alakformáló szalonok, bőrgyógyász klinikák, esztétikai klinikák, medical központok.

Partnereink országszerte felkészülten várják a szépülni vágyókat! Érdeklődjön szakmai partnereink elérhetőségéről, készséggel állunk rendelkezésére: 06-70/770-26-59, .